Proces

 

Kennismaking
In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en laten we u de mogelijkheden zien. Dit is de eerste stap naar de ontwikkeling van een kledingcombinatie, die perfect aansluit bij de door u gewenste uitstraling.

Ontwerp
Ons doel is het creëren van meerwaarde voor uw bedrijf door middel van kleding. Dat doen we vanuit een passie voor mode, aandacht voor detail en uiteraard bewaken we uw bedrijfsidentiteit en budget gedurende het traject. Zo komt een passende kledingcombinatie tot stand waarin niet alleen modische details, maar ook de functionele eisen die u aan bedrijfskleding stelt zijn verwerkt. U kunt nu een vrijblijvend ontwerp op maat aanvragen, waarbij wij u inspireren op het gebied van bedrijfskleding.

Offerte
Naar aanleiding van het door u gekozen ontwerp en de door u gewenste service, volgt een passende offerte voor uw bedrijfskleding. Wij bieden u service op maat, dit betekent dat u alleen betaald voor de service die u af wilt nemen. 

Passessie
Na het goedkeuren van de offerte wordt de passessie ingepland. Hierbij worden alle maten van uw medewerkers gedetailleerd in kaart gebracht. Ieder kledingstuk wordt persoonlijk opgemeten. Dit garandeert een perfecte pasvorm en een hoog draagcomfort.

Productie
Na afronding van de passessie begint een langdurig en intensief traject dat voor u minder zichtbaar zal zijn. Alle gegevens van de meetsessie worden gecommuniceerd naar de verschillende fabrieken en ateliers over de wereld. Stof wordt geproduceerd en gesneden tot patroondelen, die uiteindelijk in de productie worden samengevoegd tot een perfect passend kledingstuk voor uw medewerkers.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat daarbij centraal. Wij werken uitsluitend met leveranciers die zijn aangesloten bij organisaties die de verbetering van de sociale werkomstandigheden in de productielanden van textiel bewaken en bevorderen.

Uitleveren
Vanuit verschillende productielanden komt de kleding naar Nederland. De afzonderlijke kledingstukken worden zorgvuldig gecontroleerd en voor iedere persoon samengevoegd in een kledinghoes. De kleding is nu klaar om geleverd te worden, zodat het met veel plezier gedragen kan worden door uw medewerkers.

Nazorgsessie
In een nazorgsessie kunnen nog kleine aanpassingen worden gedaan, om het draagcomfort te optimaliseren. Op deze manier zijn een tevreden drager, een perfecte pasvorm en een gewenste uitstraling absoluut gegarandeerd.