Statements

 

Never underestimate the power of Corporate Fashion

Corporate Fashion is een waardevol onderdeel van uw bedrijfsidentiteit. Passende bedrijfskleding versterkt de professionele uitstraling. Het teamgevoel groeit doordat uw medewerkers eenheid uitstralen. Corporate Fashion haalt meer rendement uit uw medewerkers en zorgt daarnaast voor een positieve kijk op uw bedrijf, zowel van binnen als van buiten uit. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een statement maakt met bedrijfskleding. 

It’s all in the detail

Met passie voor mode en oog voor detail, creëren wij bedrijfskleding die stijlvol en nét even anders is. Door de jarenlange ervaring, weten we hoe belangrijk een hoge kwaliteit en goede pasvorm zijn. Medewerkers die comfortabele kleding met een passende uitstraling dragen, presteren beter. Daarom doen wij er vanuit onze expertise alles aan om te zorgen dat de kleding niet alleen mooi is, maar al uw medewerkers ook perfect past.

Honesty is the fundament

Oger Corporate Fashion Statements is een bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Door onze informele werksfeer weet u gelijk met wie u te maken heeft en hoe wij werken. We geloven dat openheid  de basis is voor een langdurige relatie. Door onze klanten worden wij dan ook niet gezien als leverancier, maar als partner die meedenkt en een belangrijke bijdrage levert aan de uitstraling van het bedrijf.

We are not satisfied until you are

Bij Oger Corporate Fashion Statements gaan kwalitatief hoogwaardige producten en een uitgebreide service hand in hand. Naast het aanmeten van kleding is het naleveren bij ons geen probleem. Of het nu gaat om een project van 10 of 100 medewerkers of een medewerker met een uitzonderlijke maat, wij bieden een passende oplossing.

Om alle statements te borgen, werken wij volgens de NEN-EN-ISO -normen 9001 (kwaliteitsmanagementsysteem).