✓ Kwaliteit

voor een eerlijke prijs

✓ Maatwerk

passende kleding voor elk postuur

✓ Ontzorgen

wij luisteren naar uw wensen

✓ Ervaring

ook in uw branche

Maatwerk bedrijfskleding voor de facilitaire dienstverlening

Binnen de facilitaire dienstverlening is het belangrijk dat bedrijfskleding niet alleen functioneel is, maar ook representatief. Representatieve bedrijfskleding versterkt het imago van uw facilitair bedrijf. Ook voelen medewerkers zich krachtiger als ze goed gekleed zijn en de kleding goed aansluit.

We verzorgen de bedrijfskleding van RMC, een landelijke vervoersregisseur. Ook de suppoosten van het Kröller Mueller Museum, het Stedelijk Museum en Frans Hals Museum dragen kleding van OCFS. Tot slot levert OCFS ook aan de uitvaartconsulenten van Yarden en de front office medewerkers van het Spaarne Gasthuis

Patrick Lusink

Patrick LusinkManaging Director

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Ik help u graag.

Logo Bedrijf 1
Logo klant
Logo Bedrijf 3
Logo klant

Advies
op maat

Wij kijken niet alleen met u mee welke bedrijfskleding het beste bij uw bedrijf en visie past, maar houden ook rekening met uw doelstellingen. Daarbij denken wij aan de continuïteit van uw bedrijfsuitstraling en de mogelijkheid tot nabestellen van uw kledingcollectie. Hierom maken wij voor ieder bedrijf een duurzaam en een op maat gemaakt totaalconcept.

Vakkundig opmeten

Dit doen wij het liefst op locatie. Zo hebben wij alle tijd om iedereen van top tot teen op te meten. Juist bij bedrijfskleding is een goede fit erg belangrijk. Zo kan uw personeel hun werk er goed in uitvoeren en komen ze door goed passende kleding optimaal tot hun recht. Na het afleveren komen wij bij u langs zodat wij zeker weten of alles naar wens is.

Professionele uitstraling

Representatieve bedrijfskleding versterkt de professionele uitstraling en laat zien waar uw bedrijf voor staat en hoe u zich wilt onderscheiden. Ook moeten uw medewerkers voor uw gasten en klanten duidelijk herkenbaar zijn. Uw personeel is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast helpt een xxx kleding bij het gevoel van eenheid.

Patrick Lusink

Patrick LusinkManaging Director

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Ik help u graag.