✓ Kwaliteit

voor een eerlijke prijs

✓ Maatwerk

passende kleding voor elk postuur

✓ Ontzorgen

wij luisteren naar uw wensen

✓ Ervaring

ook in uw branche

MAATWERK BEDRIJFSKLEDING VOOR DE HORECA & HOSPITALITY

Een representatieve uitstraling is essentieel binnen de horeca en hospitality. Uw medewerkers moeten duidelijk herkenbaar zijn voor uw gasten en klanten. Ook moeten uw gasten en klanten zich welkom voelen. Representatieve bedrijfskleding draagt daaraan bij. We denken graag met u mee hoe u dezelfde look and feel creëert voor al uw medewerkers.

Op dit moment werken we al samen met MS Jordaan, NH Hotels, Van der Valk (front office medewerkers), Hilton Amsterdam en A’DAM Toren. Voor deze bedrijven hebben we een uniek kledingpakket op maat samengesteld.

Ook kleden we de studenten van ROC van Amsterdam, Haagse Hogeschool en Horizon College. Deze studenten worden opgeleid voor een functie in de facilitaire dienstverlening, hospitality en horeca.

Patrick Lusink

Patrick LusinkManaging Director

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Ik help u graag.

Logo Bedrijf 1
Logo klant
Logo Bedrijf 3
Logo Hotelschool The Hague

Case Hotelschool the Hague“ONZE GOEDE REPUTATIE WILLEN WIJ UITDRAGEN MET ONZE KLEDING”

OCFS voorziet jaarlijks rond de vijfhonderd studenten van Hotelschool The Hague van een Tenue de Ville. Deze outfit bestaat uit een donkerblauw kostuum met stropdas voor de heren en een rok met colbert, vestje en sjaaltje voor de dames. Voor de eerstejaars zijn het sjaaltje en de stropdas rood, voor het tweede jaar lichtblauw. De studenten dragen het kostuum de eerste twee jaren tijdens de praktijkweken.

“Met ingang van het studiejaar 2018/2019 hebben we samen met Oger een nieuw kledingpakket samengesteld. Hotelschool The Hague was op zoek naar een nieuwe, eigentijdse look, zonder af te stappen van het driedelige kostuum. Hierbij willen wij zeker niet voorlopen op de laatste trends, maar wij willen uiteraard wel met de tijd meegaan. Op advies van Oger is de taillevoering aangepast. Op het eerste oog lijkt dit misschien maar een detail, maar binnen het totaalbeeld maakt het wel degelijk een verschil.”

Lees meer

Hotelschool the Hague Case
Horeca Kokskleding Oger Corporate Fashion
Pasdag Oger Corporate Fashion bij Hotelschool the Hague

Advies
op maat

Wij kijken niet alleen met u mee welke bedrijfskleding het beste bij uw bedrijf en visie past, maar houden ook rekening met uw doelstellingen. Daarbij denken wij aan de continuïteit van uw bedrijfsuitstraling en de mogelijkheid tot nabestellen van uw kledingcollectie. Hierom maken wij voor ieder bedrijf een duurzaam en een op maat gemaakt totaalconcept.

Vakkundig opmeten

Dit doen wij het liefst op locatie. Zo hebben wij alle tijd om iedereen van top tot teen op te meten. Juist bij bedrijfskleding is een goede fit erg belangrijk. Zo kan uw personeel hun werk er goed in uitvoeren en komen ze door goed passende kleding optimaal tot hun recht. Na het afleveren komen wij bij u langs zodat wij zeker weten of alles naar wens is.

Professionele uitstraling

Representatieve bedrijfskleding versterkt de professionele uitstraling en laat zien waar uw bedrijf voor staat en hoe u zich wilt onderscheiden. Ook moeten uw medewerkers voor uw gasten en klanten duidelijk herkenbaar zijn. Uw personeel is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast helpt een xxx kleding bij het gevoel van eenheid.

Patrick Lusink

Patrick LusinkManaging Director

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Ik help u graag.