A’DAM Six Senses – Case

Sinds begin 2018 dragen de 180 medewerkers van A’DAM Six Senses de kleding van Oger Corporate Fashion Statements. A’DAM Six Senses vertegenwoordigt de verschillende horeca outlets in de A’DAM Toren. Over zes etages genieten gasten van zes verschillende concepten. De horecamedewerkers dragen witte overhemden die speciaal zijn gemaakt voor de horeca. Hierdoor kunnen de medewerkers er comfortabel in werken. Het management draagt een colbert of een jurkje.

‘‘Een goede eerste indruk is in de horeca erg belangrijk. Onze medewerkers zien er altijd verzorgd uit en kleding is daar een belangrijk onderdeel van. Daarnaast straalt mooie bedrijfskleding professionaliteit en uniformiteit uit. We zijn een jong en informeel bedrijf en waren naar iets op zoek dat daarbij past. Dit vonden wij in Oger Corporate Fashion Statements.’’

Wij spraken met Eline Postma, Operationeel Directeur van A’DAM Six Senses.

Patrick Lusink

Patrick LusinkManaging Director

Vragen? Neem contact met ons op.

180 blouses

en extra jasjes & jurkjes

Speciale pasdagen

om iedereen op te meten

snelle levering

bij hoge personeelsomloop

echte horecakleding

netjes maar comfortabel

Een goede eerste indruk

De A’DAM Toren opende in 2016 haar deuren voor publiek. Op elke verdieping bieden wij gasten een andere ervaring. Zo is er op de bovenste verdieping een observatiedek met schommels, de A’DAM LOOKOUT. Dan is er Madam, dit is een panorama bar en restaurant op de 20ste verdieping. Op de 19e verdieping is het ronddraaiende restaurant Moon met fine dining. Op de 18e verdieping bevindt zich de membersclub, A’DAM&Co. In The Loft op de 16e verdieping worden o.a. huwelijken, diners en events georganiseerd. Op de 17e verdieping en 9e verdieping zijn er meeting ruimtes.

Ondanks al deze verschillende horecagelegenheden willen wij uniformiteit in de kleding van de medewerkers. Zo weet de gast dat alles bij A’DAM Six Senses hoort. Wel geeft elke horeca outlet een eigen twist aan de kleding. Op sommige events bij The Loft dragen ze bijvoorbeeld bretels.


Kwaliteit en uniformiteit
Een eerste indruk maak je maar één keer en een representatieve uitstraling is dan erg belangrijk. Kleding speelt hierbij een grote rol. Met de bedrijfskleding van OCFS stralen wij kwaliteit en uniformiteit uit. De overhemden gaan lang mee, blijven mooi wit en zijn kreukvrij. Echte horecakleding dus.


Service en snelheid
Wij waren op zoek naar een partij die de grote hoeveelheden aankan en gespecialiseerd is in kleding voor de horeca. Onze keuze viel op OCFS omdat zelfs met de verschillende wensen van de verschillende horeca outlets in één gebouw, alle medewerkers snel van kleding kunnen worden voorzien. Dit vinden wij erg belangrijk.


Kleding op maat
Voor de colberts en jurkjes werden onze medewerkers zorgvuldig opgemeten door OCFS. Daarnaast konden overhemden voor horecamedewerkers met een langere armlengte of andere uitzonderlijkheden worden aangepast. Het is fijn dat de kleding snel en efficiënt door OCFS geleverd kan worden. Zo kunnen ook nieuwe medewerkers gelijk bij ons aan de slag.

Amsterdam Lookout Restaurant overview
Interieur Moon Amsterdam A'Damtoren

VAKKUNDIG OPMETEN

Als het totaalconcept is vastgesteld, komen onze maatspecialisten langs. Zij meten al uw medewerkers vakkundig op. Waar nodig maken wij aanpassingen, zodat de kleding goed zit voor ieder figuur.

ADVIES OP
MAAT

Wij luisteren naar uw wensen en denken graag vanuit onze expertise met u mee welke bedrijfskleding bij uw bedrijf, visie en doelstellingen voor zowel de korte als lange termijn past.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Persoonlijke aandacht voor onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom heeft u binnen OCFS te maken met vaste aanspreekpunten. Zo weet u snel bij wie u moet zijn als u vragen heeft.