GASSAN Diamond – Case

Al sinds het eerste uur dat OGER bedrijfskleding levert, voorziet OGER Corporate Fashion Statements (OCFS) de verschillende medewerkers van diverse functiegroepen binnen GASSAN Diamonds van hun bedrijfskleding. Van de chauffeurs tot de sales medewerkers tot het winkelpersoneel. In 2018 is er een nieuw kledingpakket aangeschaft en zijn alle medewerkers weer in een nieuw, bij de nieuwe huisstijl van GASSAN aansluitend, tenue gestoken.

Het tenue bestaat uit verschillende items. Zo hebben de dames de keuze uit diverse pantalons die uiteenlopen van moderne, rechte, korte modellen tot de wat klassiekere, wijdere modellen. Ook is er een ruimere keuze voor de colbertjes. Hierbij de keuze voor een korter model of een langer vallend colbert. Voor wie echt volgens de laatste trends durft te gaan, is er zelfs een kraagloos colbertje met een blinde sluiting. Deze set kan gecombineerd worden met een sneeuwwitte blouse of een crèmekleurige V-hals blouse met chiffon look.

Voor de heren is er gekozen voor een eigentijds, slank vallend kostuum. Dit kunnen ze combineren met een slank vallend wit overhemd en wordt gestyled met een stijlvolle stropdas.

Wij spraken met Debora Huisman – Leeser, Chief Creative Officer bij GASSAN Diamonds.

Robert Florijn Spijkers

Robert Florijn SpijkersManager Operations

Vragen? Neem contact met ons op.

AMBACHT

voor service op hoog niveau

EIGENTIJDSE KOSTUUMS

passend bij de nieuwe huisstijl

LUXE UITSTRALING

om eenheid te creëren

PERSOONLIJK CONTACT

snel en direct schakelen

LUXE UITSTRALING EN EENHEID

“Ons bedrijf staat voor drie belangrijke doeleinden. Wij zijn een familiebedrijf, leveren service tot in het oneindige en hebben ambacht hoog in het vaandel staan. Dit familiegevoel komt ook terug in onze winkels. De service is voor ons zo belangrijk, gezien horloges en juwelen geen eerste levensbehoefte zijn, dus als mensen deze aanschaffen, willen wij ze volledig in de watten leggen en volledige service bieden. Hiernaast produceren wij twee eigen collecties: diamantenlijn GASSAN 121 en Choices by DL een eigen kleurstenenlijn met verwisselbare edelstenen.

Wij willen met de bedrijfskleding ons personeel een mooie luxe uitstraling geven, door een bepaalde eenheid te creëren. Om de twee à drie jaar gaan wij voor nieuwe bedrijfskleding.”

 

Service, ambacht en eenheid
“We zijn een samenwerking met OCFS aangegaan, omdat wij wisten dat zij ook een bepaalde kwaliteit garanderen, wat voor ons ook erg belangrijk is. Deze samenwerking is vele jaren geleden al aangegaan door mijn moeder, Kitty Leeser. Afgelopen jaar is mijn man, Dustin Huisman, het nieuwe project gestart met Patrick Lusink. Ze hebben samen een nieuwe huisstijl ontwikkeld, die vooral ingaat op ons hoge level van service en de vele facetten van ambacht. We vonden het belangrijk dat dit terugkeerde in de kleding en een outfit te creëren waar iedereen zich heerlijk in voelt. Al ons personeel loopt in dezelfde outfit. Dit geldt voor alle vestigingen, van Amsterdam tot Schiphol, tot Singapore.”

 

Luxe uitstraling
“Donkerblauw is de signature huiskleur, gezien het een luxe kleur is. Onze kleding moet een luxe uitstraling hebben en niet te sexy zijn. Wij verkopen luxeproducten, dus de stoffen moeten ook een luxe uitstraling hebben, zodat wij de volledige service in bijpassende kleding kunnen geven. De huisstijl in de store wordt door GASSAN langzaamaan veranderd naar wat neutralere kleuren; beige en quadrant, wat een soort van goud en beige kleur is. Hier is ook de nieuwe bedrijfskleding op aangepast. Op 16 juli 2018 is de GASSAN boutique op de Dam feestelijk heropend en toen zijn ook de nieuwe tenues gelanceerd.”

 

Prettige samenwerking
“De samenwerking met OGER Corporate Fashion Statements verliep heel soepel. De communicatie met Patrick Lusink en zijn team, alsook het vele doorpassen, was fantastisch. Vooral die zorg en aandacht die ze ons gaven vinden wij iedere keer weer memorabel. We zijn er trots op dat deze totaal service ervoor gezorgd heeft dat ons personeel nu in de perfecte bedrijfskleding onze mooie producten kan verkopen.

VAKKUNDIG OPMETEN

Als het totaalconcept is vastgesteld, komen onze maatspecialisten langs. Zij meten al uw medewerkers vakkundig op. Waar nodig maken wij aanpassingen, zodat de kleding goed zit voor ieder figuur.

ADVIES OP
MAAT

Wij luisteren naar uw wensen en denken graag vanuit onze expertise met u mee welke bedrijfskleding bij uw bedrijf, visie en doelstellingen voor zowel de korte als lange termijn past.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Persoonlijke aandacht voor onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom heeft u binnen OCFS te maken met vaste aanspreekpunten. Zo weet u snel bij wie u moet zijn als u vragen heeft.