Hotelschool The Hague – Case

OCFS voorziet jaarlijks rond de vijfhonderd studenten van Hotelschool The Hague van een Tenue de Ville. Deze outfit bestaat uit een donkerblauw kostuum met stropdas voor de heren en een rok met colbert, vestje en sjaaltje voor de dames. Voor de eerstejaars zijn het sjaaltje en de stropdas rood, voor het tweede jaar lichtblauw. De studenten dragen het kostuum de eerste twee jaren tijdens de praktijkweken.

Wij spraken met Jeroen Hillemans, Teamleader Practical Education bij Hotelschool The Hague.

“Met ingang van het studiejaar 2018/2019 hebben we samen met Oger een nieuw kledingpakket samengesteld. Hotelschool The Hague was op zoek naar een nieuwe, eigentijdse look, zonder af te stappen van het driedelige kostuum. Hierbij willen wij zeker niet voorlopen op de laatste trends, maar wij willen uiteraard wel met de tijd meegaan. Op advies van Oger is de taillevoering aangepast. Op het eerste oog lijkt dit misschien maar een detail, maar binnen het totaalbeeld maakt het wel degelijk een verschil.

Ook de kokskleding is aangepast. De nieuwe eigentijds outfit heeft een betere fitting voor zowel mannen als vrouwen. Hiervoor was het vaak een standaard model, wat niet was niet toegespitst op het geslacht. De huidige outfit bestaat uit een jeansmodel koksbroek. Voor de student is dit prettiger om te dragen.”

Patrick Lusink

Patrick LusinkManaging Director

Vragen? Neem contact met ons op.

500 KOSTUUMS

voor zowel dame als heer

EIGENTIJDSE OUTFITS

met verbeterde pasvorm

HOGE KWALITEIT

gemakkelijk zelf te onderhouden

PERSOONLIJK CONTACT

snel en direct schakelen

UNIFORMITEIT & PROFESSIONALITEIT

We vinden het belangrijk dat onze studenten uniformiteit en professionaliteit uitstralen. Dat is niet alleen belangrijk binnen de gastvrijheidsbranche, maar ook voor ons als hotelschool. Hotelschool The Hague is sinds 2014 vijf keer uitgeroepen tot beste publieke Hotelschool van Nederland. En dit jaar zijn we zelfs de beste hotelschool, zowel van alle publieke als privéscholen. Wereldwijd staat Hotelschool The Hague ook in de top vijf. Die goede reputatie willen we ook uitdragen met onze presentatie.


Goede kwaliteit

Voor ons is het van belang dat de kleding van goede kwaliteit is. Het kledingpakket is namelijk verplicht voor studenten en moet ook door hen zelf worden betaald. Dit is toch best een hoog bedrag. Daarom is het belangrijk dat de kleding lang mee gaat, mooi blijft en onderhoudsvriendelijk is. De student moet niet afhankelijk zijn van een stomerij. De kleding die we nu hebben blijft mooi als je het enkel uithangt.


Continuïteit is voor ons belangrijk

Ieder halfjaar verwelkomen wij op beide vestigingen nieuwe studenten. Daarom is het belangrijk dat de kleding altijd en snel leverbaar is. Het is fijn dat OCFS ons die continuïteit biedt. Tussen het opmeten en leveren van de kleding zit soms maar twee weken.


Persoonlijk contact

Hotelschool The Hague waardeert het persoonlijke contact met OCFS. We kunnen altijd snel schakelen. Een goed voorbeeld hiervan is de intake van afgelopen zomer. Toen verliep helaas de uitlevering van de kledingpakketten niet soepel. De levering liep achter, waardoor er veel onvrede was onder studenten. OCFS nam dit probleem meteen serieus in plaats het van zich af te schuiven.”

Hotelschool the Hague Frontdesk bedrijfskleding
Horeca Bedrijfskleding Oger Corporate Fashion

VAKKUNDIG OPMETEN

Als het totaalconcept is vastgesteld, komen onze maatspecialisten langs. Zij meten al uw medewerkers vakkundig op. Waar nodig maken wij aanpassingen, zodat de kleding goed zit voor ieder figuur.

ADVIES OP
MAAT

Wij luisteren naar uw wensen en denken graag vanuit onze expertise met u mee welke bedrijfskleding bij uw bedrijf, visie en doelstellingen voor zowel de korte als lange termijn past.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Persoonlijke aandacht voor onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom heeft u binnen OCFS te maken met vaste aanspreekpunten. Zo weet u snel bij wie u moet zijn als u vragen heeft.