Kesbeke – Case

Kesbeke tafelzuren staat voor hetzelfde als waar OGER voor staat, topkwaliteit! “Ik wil aan de top staan met een prachtig product van exceptionele kwaliteit. Dit product moet gemaakt zijn van de beste grondstoffen en verpakt in de mooiste verpakkingen. Daarnaast wil ik het meest innovatieve bedrijf in mijn vakgebied zijn.”

Qua kleding heeft Kesbeke tafelzuren een uitgebreid assortiment: heren T-shirt, heren polo, een sweater, een vest, een worker, een bodywarmer een softshell jas en een parka.

Wij spraken met Oos Kesbeke, CEO van Kesbeke Tafelzuren.

Patrick Lusink

Patrick LusinkManaging Director

Vragen? Neem contact met ons op.

Onderscheid

in bedrijfskleding

Met liefde gemaakt

van topkwaliteit en innovatief

Hoge kwaliteit items

gemakkelijk zelf te onderhouden

Eigentijdse items

die aansluiten bij onze bedrijfsdoeleinden

Top kwaliteit & innovatie

Er zijn drie kernwaarden die voor Kesbeke Tafelzuren belangrijk zijn en terug moesten komen in de kleding:  met liefde gemaakt, van topkwaliteit en innovatief. “Wij zijn de eerste fabriek die er zo bij loopt. Dat is heel leuk, want iedereen die op bezoek komt, spreekt ons erop aan. Mensen vinden het erg gaaf dat wij in OGER kleding lopen. We krijgen zelfs de vraag of mensen onze items ook kunnen kopen, bijvoorbeeld studenten die onze shirts aan willen naar festivals.”

Visitekaartje

Al jaren geleden zijn wij voor verschillende doeleinden begonnen met samenwerken met OGER. OCFS was dan ook een logische keuze voor onze bedrijfskleding. Wij willen graag onderscheid maken in alles wat wij doen, zo dus ook met de bedrijfskleding. Zowel onze medewerkers op kantoor als in de fabriek lopen in bedrijfskleding. Ik ben trots op mijn mensen en ik vind dat ze het visitekaartje van ons bedrijf zijn. Als ze er mooi uitzien, voelen mensen zich ook prettiger.

Ons huiskleur is rood, dus dat is ook het uitgangspunt van de kledingsets. Onze mensen in de fabriek dragen zwart-rood, en de mensen op kantoor zijn helemaal in het zwart-wit gekleed. Dit zorgt allemaal voor een professionele uitstraling.

Hip en trendy

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat onze kleding up-to-date blijft, we met de tijd mee gaan en er hip en trendy bijlopen. Zo hebben wij iedereen onlangs een jasje gegeven dat geïnspireerd is op een jasje uit de rally wereld. Je moet je blijven vernieuwen, dus ook zeker op vlak van bedrijfskleding. Wij doen dit door elke anderhalf à twee jaar onze mensen te verblijden met nieuwe sets.

De samenwerking met OCFS verloopt heel goed. Patrick komt regelmatig langs om te kijken of alles naar wens en nog steeds aansluit bij onze bedrijfsdoeleinden. In het enkele geval dat er iets mis is, wordt dit ook zo snel mogelijk opgelost. Al met al, niets te zeuren. Wij zijn heel blij met deze samenwerking.

Vakkundig opmeten

Als het totaalconcept is vastgesteld, komen onze maatspecialisten langs. Zij meten al uw medewerkers vakkundig op. Waar nodig maken wij aanpassingen, zodat de kleding goed zit voor ieder figuur.

ADVIES OP

MAAT

Wij luisteren naar uw wensen en denken graag vanuit onze expertise met u mee welke bedrijfskleding bij uw bedrijf, visie en doelstellingen voor zowel de korte als lange termijn past.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Persoonlijke aandacht voor onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom heeft u binnen OCFS te maken met vaste aanspreekpunten. Zo weet u snel bij wie u moet zijn als u vragen heeft.

Andere cases