MS de Jordaan – Case

MS de Jordaan werkt sinds april 2018 met de bedrijfskleding van Oger Corporate Fashion Statements voor het personeel. Deze outfit bestaat uit een witte blouse met een opdruk van MS de Jordaan. De mannen dragen het slim fit model en de vrouwen een getailleerde blouse. Links op de voorkant is de vlag als logo van MS de Jordaan gestikt en ook de achterkant is voorzien van een opdruk.

Wij spraken met Petra Ruijs

Sinds april 2018 dragen wij de blouses van Oger Corporate Fashion Statements. We zijn erg te spreken over de goede kwaliteit en de bijbehorende service. Dit is ook precies wat wij willen uitstralen naar onze klanten. We zijn een écht familiebedrijf dat kwaliteit levert en klanten een mooie dag bezorgt.”

“De kleding van OCFS past hier goed bij. Inmiddels hebben wij al veel positieve reacties mogen ontvangen van klanten. Ook het personeel is erg te spreken over de kleding.’’

Patrick Lusink

Patrick LusinkManaging Director

Vragen? Neem contact met ons op.

20 Blouses

stevig en duurzaam

Oog voor detail

Door gestikte logo's op de mouw

eenvoudig nabestellen

wanneer er nieuw personeel is

Goede service

bij het bestelproces

Kwaliteit & Service uitstralen

MS de Jordaan is een partyschip met een 4 uur durend entertainment programma. Tijdens deze boottocht reizen onze klanten mee terug in de tijd. Het decor, de muziek en de sfeer komen rechtstreeks uit de oude Jordaan. Dit is een echte nostalgie-beleving voor onze klanten. We zorgen tijdens de vaart voor lokaal en typisch Amsterdams eten en drinken. Omdat MS de Jordaan een echt huiskamer gevoel heeft, en daardoor een tikkeltje ouderwets is, vinden wij dat ons personeel kwaliteit en service moet uitstralen. Zo ziet de klant dat wij serieus zijn in ons werk en een goede service bieden. Deze uitstraling hebben we gevonden in de zakelijke bedrijfskleding van OCFS.


Bedrijfskleding met een eigen touch
Wij namen OCFS aan boord als leverancier van onze bedrijfskleding in april 2018. We hebben de kleding dus enkele maanden in gebruik. De blouses zijn stevig, blijven mooi van kleur en kunnen hierdoor lang worden gedragen. Op de mouwen van de blouse zijn de logo’s van MS de Jordaan en OGER gestikt. Deze gedetailleerde toevoeging geeft de kleding iets persoonlijks maar straalt ook kwaliteit uit.


Meedenken voor het beste resultaat
Oger hielp ons in het bestelproces met goede service. We kunnen de kleding in zowel grote als kleine aantallen bestellen. Dit is voor ons ideaal omdat we in een kleine maar hechte groep werken. In totaal lopen ongeveer 20 medewerkers in de blouses van OGER. Ook maakt dit het eenvoudig om nog eens na te bestellen.


Positieve reacties
Onze medewerkers moesten in het begin wel wennen aan de blouses. Ze zijn anders dan we voorheen hadden. De boorden zijn hoger en de manchetknopen groter. Nu iedereen is gewend aan de blouses, krijgen we positieve reacties vanuit ons personeel. Ook onze klanten zijn positief over de nieuwe bedrijfskleding. We hebben al veel complimenten mogen ontvangen.

VAKKUNDIG OPMETEN

Als het totaalconcept is vastgesteld, komen onze maatspecialisten langs. Zij meten al uw medewerkers vakkundig op. Waar nodig maken wij aanpassingen, zodat de kleding goed zit voor ieder figuur.

ADVIES OP
MAAT

Wij luisteren naar uw wensen en denken graag vanuit onze expertise met u mee welke bedrijfskleding bij uw bedrijf, visie en doelstellingen voor zowel de korte als lange termijn past.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Persoonlijke aandacht voor onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom heeft u binnen OCFS te maken met vaste aanspreekpunten. Zo weet u snel bij wie u moet zijn als u vragen heeft.