Oger Corporate Fashion Statements

 

Met ruim 25 jaar ervaring in het modevak weet Oger als geen ander hoe belangrijk hoge kwaliteit en een goede pasvorm is. Ook als het om bedrijfskleding gaat. Daarom is OGER Corporate Fashion Statements (OCFS) in 2014 opgericht: een joint venture tussen OGER Corporate Fashion en Patrick Lusink Corporate Fashion Statements. Met onze passie voor mode en oog voor detail leveren we aan diverse branches representatieve bedrijfskleding. Van de horeca en hospitality tot retail en de facilitaire dienstverlening.

Patrick Lusink

Managing Director

Robert Florijn Spijkers

Manager Operations

Edith Terpstra

Product Manager

Oger Corporate Fashion Business Line

Oger Corporate Fashion Statements onderdeel van OGER

 

OGER werd in 1989 opgericht door de broers Martin, Rob en Oger Lusink. Vanuit de Amsterdamse P.C. Hooftstraat werd het bedrijf OGER verder uitgebreid tot wat het nu is. Terwijl de Amsterdamse vestiging in winkeloppervlakte steeds verder groeide, openden wij vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Antwerpen en Haarlem.

Naast de beste Italiaanse merken zoals Santoni, Corneliani, Attolini en Jacob Cohen voeren wij onze eigen merken onder OGER RED, OGER Dressed for Success en OGER Italian Knitwear. De missie om de man beter te kleden, is gedurende de jaren, voor een mooi gedeelte volbracht. Dit maakt het dat we ons naast kleding onderscheiden op het gebied van service. In onze stores – en daarin onze Personal Advisors – proberen we een warm bad te creëren en rijke relaties met klanten op te bouwen.

In 2016 verbouwden wij onze Haagse vestiging tot OGER 2.0, waarin we een vernieuwd interieur in onze bestaande store introduceerden. Een vernieuwde maatwerkafdeling was daarnaast een toevoeging aan het Haagse. OGER by Atelier Munro zag het levenslicht in 2017. In dit vernieuwende en dynamische maatwerk concept bieden we modelijkheid pakken, jasjes, overhemden, jeans en schoenen zelf samen te stellen. Ideaal voor de moderne man die graag zijn kleding customized.In de zomer van 2018 integreerden wij onze dameswinkel in zowel onze Amsterdamse als Rotterdamse vestiging, om zowel dames- als herenkleding onder één dak aan te kunnen bieden.

✓ Kwaliteit

voor een eerlijke prijs

✓ Maatwerk

passende kleding voor elk postuur

✓ Ontzorgen

wij luisteren naar uw wensen

✓ Ervaring

ook in uw branche

Our services

Vakkundig opmeten op locatie

Wanneer het totaalconcept is vastgesteld, komen onze maatspecialisten bij u langs met het gekozen kledingconcept. Uw medewerkers worden allemaal vakkundig opgemeten. Waar nodig maken wij aanpassingen, zodat de kleding goed zit voor ieder figuur. Om het nabestellen te vereenvoudigen, creëren wij een persoonlijk fitting profiel voor ieder medewerker. Deze gegevens beheren wij uiteraard zorgvuldig. Daardoor kunt u op ieder gewenst moment kleding voor uw medeweker nabestellen; de gegevens zijn immers bij ons bekend. Zo nemen we u veel gedoe uit handen.

Advies op maat

Als bedrijfskleding een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsidentiteit is, dan is het belangrijk om te weten hoe u zich daarmee kunt onderscheiden. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag mee vanuit onze expertise.  Zo krijgt u bedrijfskleding die bij uw bedrijf, visie en doelstellingen past; voor zowel de korte als lange termijn. Hierbij hebben wij niet alleen oog voor de visuele uitstraling, maar geven we ook advies voor de operationele uitvoering zoals nabestellen en voorraadbehoefte. Op basis hiervan stellen wij voor u een duurzaam en een op maat gemaakt totaalconcept samen.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor onze klanten vinden wij belangrijk. Bij ons staat het ontzorgen van klanten voorop. Daarom heeft u binnen OCFS te maken met vaste aanspreekpunten. Zo weet u snel bij wie u moet zijn als u een nabestelling wilt doen, vragen heeft over levertijden of als er nieuwe medewerkers opgemeten moet worden. Daarnaast houden zij u ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de collecties en mogelijkheden.

Continuïteit waarborgen

Wij realiseren ons dat continuïteit voor uw bedrijf erg belangrijk is. Daarom kunt u bij ons altijd uw kledingcollectie nabestellen als die aan vervanging toe is of als er nieuwe medewerkers in dienst treden. Zo zorgen wij ervoor dat uw kledingconcept zo lang u wenst gewaarborgd blijft. Daarnaast kunnen wij met u meedenken over het aanleggen van een voorraad zodat een snelle levering van uw op maat gemaakt kledingconcept mogelijk is.